srijeda, 15. veljače 2012.

Chantecaille Coral Reefs - proljeće 2012


Kad sam razmišljala kako da započnem sa novim postom, namjerava sam napisati "još jedan brend kojeg nema u Hrvatskoj". Onda sam shvatila da sam to napisala već puno puta i da sam već sama sebi s tim dosadila. Imam dojam da već kao stara pokvarena ploča pišem, stavljam slike i želim sve ono čega nema za kupiti u Hrvatskoj?! Da li još netko tako misli? Volim Chanel i Dior, ali nisu oni jedini na svijetu. A carina, kad bih i naručila nešto što košta preko 160 kn, carina je neminovna. A što to tek o tome mislim(o)?


I tako sam skrenula s teme i probudila stare duhove. Nego, još jedna prekrasna proljetna kolekcija, već uobičajena stilski dobra sjenila, sad je tema koraljni greben i koralji! Još uvijek ne mogu zaboraviti paletu sa kornjačama. Sjećate se je? E to je pravi kreativni brend! I luksuzan i po cijeni jako eksluzivan. Cijena ovih paleta je 79$. Tko sad misli da je Chanel skup?
I još, klasično, pokoje novo sjajilo, ruž i olovka. Možda je ipak bolje što se ovo ne može kupiti u Hrvatskoj, kad malo bolje razmislim.

Između ostalog, ovo je brend koji koristi Angelina Jolie: puder, sjajila i sjenila.

Nema komentara:

Objavi komentar