Preskoči na glavni sadržaj

Givenchy Eclat Matissime


Novi Givenchy puder. U opisu pudera počinje se sa pradavnim vremenima (ili ne baš tako davnim) kada su se u puderima koristili talk i puder koji blokiraju sebum. Zbog toga je koža proizvodila još više sebuma da se obrani od napasti i lice je izgledalo, jednom rječju, loše.

Eclat Matissime radi čudotvornih sastojaka koji čiste kožu daje ravnotežu između mat i sjajnog izgleda jer puder jednostvno ne osuši kožu. 

Ovo je obećanje. Ako puder radi ovo sve, ima velike šanse da bude moj favorit. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i