Preskoči na glavni sadržaj

A tko dobiva Oskara, a tko Malinu za make up?




Oskar za Anđu. Iako je prije mogla na čišćenje lica (primjetili ste ono između obrva), make up je standardno odličan - savršeno lice, oči i usne, malo rumenila. Kombinacija s kojom se ne griješi.


Malina za Cameron. Olovka? Mislim, olovka oko očiju? Ja dok idem nekuda bitno, probavam tjednima prije make up, slikam i uspoređujem.


Samo da nije roza sjenilo, ovako i Malina i Oskar. Emma, Emma.


Zbog frizure - Malina. Malo je pretaman puder, nekako mi ne odgovara to na njoj. Može Gwyneth bolje.


Oskar za make up, Malina za frizuru a la Jovanka. Volim njen make up, uvijek je dobar. Jednostavno je ona J. gLOw.


Malina i neću dalje.


Oskar i darovala bih joj Labello. Milla baš djeluje tu kao balkanska negativka.

Žali Bože potrošen Dior na neuspjeli make up. Od kuda da krenem. Suho lice, male oči, boja na usnama ... Sjetimo se samo kako dobro izgleda na plakatima za Miss Dior ili za Forever. Gdje je to nestalo?


Malina, trk k frizeru.


Njemom Visočanstvu, Oskar, izgleda super, ali je neka umorna. Sviđa mi se sjenilo. Naušnice i boja kose su odlične.


Oskar i Labello za Rooney.


Oskar za Emerveille na očima. Nema do Chanela. Sandra baš izgleda dobro.


Oskar, e ovo je primjer kako žena izgleda. Zapamtite, zove se Sofia Vergera i izgleda kao anđeo.


Hm, nominacija za Oskara, nije niti za Oskara niti za Malinu. Nešta ne štima s kosom, a make up je ok, jedino bi neki drugi tekući puder stavila.

Primjedbe

  1. kako si me nasmijala, predobro si im podijelila kipiće! ja bi jglow oprostila i frizuru jer joj je šminka presavršena! a anđa mi je nekako starija s ovim ružem..

    OdgovoriIzbriši
  2. Anđelina, Rooney Mara i Milla su mi favoriti. crveni ruž mi je nekako must za Oskare. plus, savršen ten i trepavice u Rooney.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare