nedjelja, 25. ožujka 2012.

Biofarm ulje badema


Već sam pisala kako sam prezadovoljna uljem jojobe, čak u dva navrata. Ulje badema sam kupila po sistemu, nek' se nađe. Ulja nikad dosta. Uspostavila sam sljedeći režim: jojoba preko dana, a badem preko noći.


U zadnje vrijeme stavljam preko noći samo ulje badema. Naravno, očim lice Bioderma micelarnom otopinom, a onda na još malo vlažnu kožu ulje! Kad ga nanesem koža me više ne zateže, linije od dehidriranosti se lagano zaglade, a lice nije premasno, ali malo ipak jest. Nisam uočila pojavu prišteva ili bilo kakvih drugih napasti radi korištenja ovog ulja.

Ono što jesam primjetila da mi je koža ujutro bolja. Pore su manje, puno manje, a lice izgleda baš dobro. Ponekad stavim kremu poslije ulja, ali za noć mi je ulje uglavnom dovoljno. Također, nakon što nanesem ulje, nos i dijelovi lica skloni crvenilu su puno manje crveni, sinoć mi je nos bio normalne ne-crvene boje. To je kod mene rijetka pojava.


Uglavnom, jojoba preko dana i nema masne kože, mislim ima malo sjaja, ali se ne cijedi masnoća kao nekad. Za noć badem i ujutro su pore manje.

Nema komentara:

Objavi komentar