Preskoči na glavni sadržaj

Chanel Hydra Beauty - novosti


Hydra Beauty serumu su se pridružile dvije hidratantne kreme za lice, i to krema za normalnu do suhu kožu i gel - krema za normalnu kožu. A što je s masnom kožom? I mi trebamo hidratantne kreme!

Serum sam već isprobala, pred nekoliko mjeseci sam dobila tester. Nekako me se nije dojmio, upio se u kožu nakon nanošenja i to je bilo to. Tester je bio poprilično velik, ali je možda potrebno serum koristiti dulje, tjedan dana baš ne može biti mjerodavno. Dapače, uočila sam u mini eksperimentu da je serum dobar za osjetljivu kožu. To je kod mene veliki plus, a sad kad malo razmislim možda probam cijelu bočicu. Cijena je, ako se dobro sjećam, oko 500 kn.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i