Preskoči na glavni sadržaj

Holyplant - Lagana hidratantna krema


Bit ću iskrena, kao i uvijek. Bez uljepšavanja.

Kremu sam kupila, eto tako, 50 kn i nek' se nađe.

Ja ne znam da li je to kletva, ali sve što kupim s ovakvim stavom nek' se nađe, ispadne dobro.

Kremu od 50 ml sam potrošila u par dana. Radi se o tome da sam bila bolesna, upala sinusa, puhanje nosa svakih par minuta - doslovno, nos crven, koža na nosu kao da je opečena. 

Za to mi je bilo šteta Caudalie pa sam odlučila napraviti vatreno krštenje ovoj jeftinoj kremi.

Dok većina krema za osjetljivu kožu peče na nosu u ovakvim uvjetima, ova krema mi je bila san snova. Hidratacija i ublažavanje bez imalo peckanja. Lagana tekstura se je brzo upijala i nije bilo masnih tragova i nekih dodatnih nuspojava u obliku prišteva.

Krema bez nekog ekstra mirisa, iako sam bila bolesna, ali imala sam ju na nosu nekoliko dana, valjda bi osjetila bar mrvičak mirisa?!

Iako nigdje ne piše da djeluje protiv crvenila, ostatak lica mi je bio manje crven. Nekako, lice je izgledalo dobro.

Ukratko, solidna krema za hidrataciju kože, iako piše da je za normalnu, meni je na masnoj koži bila dobra i sutra ću kupiti još jednu. Nek' se nađe! 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i