Preskoči na glavni sadržaj

Kupovina i favoriti

Neke stvari sam kupila prvi put nakon kraće, neke nanon dulje vremena, a nekima sam vjerna. Evo o čemu se radi.


Krema za poslije depilacije - koristim ju svaki dan i na cijelom tijelu, jednostavno je koža meka od nje.Pilinzi - što više reći, pisala sam o njima.


2000 Calorie - kupila sam ju opet nakon nekih 10 godina, koristim ju dva dana i čini mi se da je ovo jeftina varijanta Chanel Sublime.

I moji favotiri ovih dana:


Merz maska za oko očiju - što tu više reći,
Caudalie - krema za oko očiju,
Bioderma Sensibio AR.

Sve ovo troje mi je zadnjih dana i mjeseci odlično. Točno ono što treba mojoj koži.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i