Preskoči na glavni sadržaj

Mega Vs. Extra

Radi se o dvije L'Oreal maskare. Za njih bi se moglo raći tako blizu, a tako daleko.


Što je mega volumen? Neznam kako Vama, ali meni je to hrpa trepavica.


Četka je velika, pogodna je za gornje trepavice, ali za donje baš i nije. Maskara, sama po sebi, ne daje baš mega volumen. Dapače, trusi se, smrdi i ukratko nije nešto. 


Extra Volume, po već 3 put sam kupila. Ovo je maskara kojoj se vraćam kad želim onaj pretjerani izgled trepavica. Od svih maskara koje sam probala, ova daje najveći volumen, a i duljinu. Bez crnih mrlja, bez komada maskare pod očima.


Gornja je Extra, donja Mega na prve dvije fotografije.


Extra ima puno gušće dlačice.


Na gornjoj fotografiji se točno vidi razlika. Lijevo je Mega i dobra je za razdavajanje, desno je Extra i odlična je za volumen.


Da li Vam je sada jasno zašto tako blizu, a tako daleko. Maskare koje bi trebale biti slične, uopće nisu. Mega preskočite, ne treba Vam - smrdi i trusi se. Extra je druga priča i vrijedi ju imati. 

Cijena svake maskare je oko 100 kn.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i