petak, 30. ožujka 2012.

Sephora kist za sjenilo #26


Kist koji često koristim je kist iz Sephore broj 26. Radi se o malom kistu za sjenilo, ali je odličan i za korektore.


Prvo sam ga koristila samo za sjenila, ali nisam baš zadovoljna, premali mi je, volim veće kistove za sjenila, a  i pretvrd mi pa mi se sjenila truse ispod očiju. Kist ima kratke, tvrde, krute dlake, ne dlačice, nego dlake jer su debele i čvrste. Iz toga razloga je dobar za sjenila poput Chanel Illusion D'Ombre, za ostale vrste sjenila poput Dior 5 Color baš i nije najsretniji odabir.


I onda sam jednog davnog dana imala prišt. Sve oko njega je bilo crveno, nikoji puder ni korektor nije pomagao i bila sam u komi. I razmišljala sam, i smisla. 

Sada ovaj kist koristim uglavnom za korektor i puder kada stavljam na određeno mjesto radi boljeg prekrivanja: mrlje, crvenilo, podočnjaci, prištevi .....

Kist je odličan za ovu namjenu jer je zbijen i čvrst, zaista se može nanositi korektora puno s njim i onda još malo razmažem oko kritične točke i nema prijelaza. Za podočnjake je odličan je mogu proći s njim svugdje - na cijelom dijelu od unutarnjeg kuta oka pa sve do vanjskog.

Kupila sam ga u Sephori još kad je otvorena prva Sephora u Hrvatskoj u Avenue Mallu i koristim ga često i u odličnom je stanju. Cijene se ne sjećam točno, ali mislim da je bio oko 130 kn.


Nema komentara:

Objavi komentar