Preskoči na glavni sadržaj

Sephora kist za sjenilo #26


Kist koji često koristim je kist iz Sephore broj 26. Radi se o malom kistu za sjenilo, ali je odličan i za korektore.


Prvo sam ga koristila samo za sjenila, ali nisam baš zadovoljna, premali mi je, volim veće kistove za sjenila, a  i pretvrd mi pa mi se sjenila truse ispod očiju. Kist ima kratke, tvrde, krute dlake, ne dlačice, nego dlake jer su debele i čvrste. Iz toga razloga je dobar za sjenila poput Chanel Illusion D'Ombre, za ostale vrste sjenila poput Dior 5 Color baš i nije najsretniji odabir.


I onda sam jednog davnog dana imala prišt. Sve oko njega je bilo crveno, nikoji puder ni korektor nije pomagao i bila sam u komi. I razmišljala sam, i smisla. 

Sada ovaj kist koristim uglavnom za korektor i puder kada stavljam na određeno mjesto radi boljeg prekrivanja: mrlje, crvenilo, podočnjaci, prištevi .....

Kist je odličan za ovu namjenu jer je zbijen i čvrst, zaista se može nanositi korektora puno s njim i onda još malo razmažem oko kritične točke i nema prijelaza. Za podočnjake je odličan je mogu proći s njim svugdje - na cijelom dijelu od unutarnjeg kuta oka pa sve do vanjskog.

Kupila sam ga u Sephori još kad je otvorena prva Sephora u Hrvatskoj u Avenue Mallu i koristim ga često i u odličnom je stanju. Cijene se ne sjećam točno, ali mislim da je bio oko 130 kn.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i