Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Normaderm krema za lice


Nedavno sam imala neke probleme po licu, točnije čelu, pa onda po obrazima. Zaključila sam da je vrijeme da opet kupim Normaderm.


Ovo je nova Normaderm koja obećava da riješava sve probleme sa kožom. Tako i je, ali ne hidratizira baš najbolje. Doduše, nneiti isušuje kao stare varijante Normaderma. Radi ono što reklamiraju.


Pore se smanjuju, lice je čišće, više glatko, nema prišteva, mitaseri su malo manje vidljivi, lice je malo manje crveno, ožiljci blijede.

Mali tip: prije stavim hidratanti serum i onda nije tako strašno po pitanju isušivanja.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i