Preskoči na glavni sadržaj

Vichy SPF


Jučer sam bila na suncu. Po prirodi sam svijetle puti, i to jako jako svijetle. Nijanse pudera 1,2 su mi ponekad pretamne.

Budući da je lijepo vrijeme, sunce, more, bazen - ovakvi kao ja su u opasnosti od sunca.

Zato sam koristila ove dvije kreme i sve je dobro prošlo.

Krema sa SPF 30 je za lice i namjenjena je masnoj osjetljivoj koži - nisam pocrvenila, nos mi je ostao čitav, nije izgorio (!), a nisam uočila prišteve od kreme. Krema je poprilično light i radi ono što kažu.

Krema sa SPF 50 je namjenjena djeci, ali zbog 50 joj nisam mogla odoljeti. Uglavnom, gusta, ali razmasiva krema za nas svijetlopute i može se uživati na suncu cijeli dan. Nakon korištenja ove kreme nisam izgorila, ali nisam niti potamnila. 

Ove kreme su odlične kako bi koža i dalje ostala zdrava.

Primjedbe

  1. super što ne izaziva prištiće, ja sam tek nedavno skužila da kreme sa spf imaju tu tendenciju :(

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i