Preskoči na glavni sadržaj

Yves Rocher - krema protiv crvenila


Već sam pisala kako vidim da sve kreme od Yves Rochera umanjuju crvenilo. Očekujem da tako i krema protiv crvenila. I zbilja, lice mi je manje crveno, posebno nos.


Krema, sama po sebi je malo masnjikava, razvlači se po licu i ostavlja masni film. U ovo dobra godine je dobra za po noći, preko zime bi bila odlična i za dan i noć. Iako ostavlja masni film na licu, nisam primjetila prišteve od nje.


Ujutro kad se probudim i pogledam u ogledalo - lice mi nije crveno. Koristim ju nekad i preko dana. I lice opet nije crveno.


Ali, primjetila sam da malo isušuje. Iako je masna, fali malo vlage u ovoj kremi. Ipak, problem se može riješiti sa nekim serumom za hidrataciju.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i