Preskoči na glavni sadržaj

Gatineau Serenite krema protiv crvenila


Svi već znate da sam koristila Bioderma AR, da je bila dobra, ali je malo premasna za ovo doba. Na ovu Serenite sam naletjela slučjano u jednom wellnesu. Neko vrijeme već nišanim LRP zelenu kremu, ali nikad nije došla na red.

Serenite sam kupila, a da nisam znala da je zelena! Ispočetka mi je to bilo malo čudno, obično sam imala bijele ili eventualno s malo neke boje, ali zelenu do sada nisam.


Krema je light, što je meni jako bitno. Imam masnu i osjetljivu kožu, bitno je da od kreme nema prišteva. Sve je ok već neko vrijeme, nema neželjenih nuspojava u obliku prišteva. 

Crvenilo ubija poprilično. Nije lice bijelo, ali nekako ta crvena boja na licu nije uočljiva. Nije roza, nego nema primjetnog crvenila. Ne znam kako opisati to ubijanje crvenila zelenom kremom. Jednostavno, nos i ostatak lica mi nisu crveni.


Krema je odlična kao podloga za puder. Jedini problem je što treba paziti s količinom koja se stavlja na lice i treba ju oprezno razmazati jer može ostati zelenih mrlja po licu. Neki miris od ove kreme nisam uočila.

Generalno, zadovolja sam sa Serenite. Lice mi je manje crveno, ne uzrokuje prišteve, dobra je za dan, večer, pod puder - za sve.

Toplo preporučujem.

Veličina 30 ml za nekih 310 kn.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i