ponedjeljak, 30. srpnja 2012.

Gatineau Serenite krema protiv crvenila


Svi već znate da sam koristila Bioderma AR, da je bila dobra, ali je malo premasna za ovo doba. Na ovu Serenite sam naletjela slučjano u jednom wellnesu. Neko vrijeme već nišanim LRP zelenu kremu, ali nikad nije došla na red.

Serenite sam kupila, a da nisam znala da je zelena! Ispočetka mi je to bilo malo čudno, obično sam imala bijele ili eventualno s malo neke boje, ali zelenu do sada nisam.


Krema je light, što je meni jako bitno. Imam masnu i osjetljivu kožu, bitno je da od kreme nema prišteva. Sve je ok već neko vrijeme, nema neželjenih nuspojava u obliku prišteva. 

Crvenilo ubija poprilično. Nije lice bijelo, ali nekako ta crvena boja na licu nije uočljiva. Nije roza, nego nema primjetnog crvenila. Ne znam kako opisati to ubijanje crvenila zelenom kremom. Jednostavno, nos i ostatak lica mi nisu crveni.


Krema je odlična kao podloga za puder. Jedini problem je što treba paziti s količinom koja se stavlja na lice i treba ju oprezno razmazati jer može ostati zelenih mrlja po licu. Neki miris od ove kreme nisam uočila.

Generalno, zadovolja sam sa Serenite. Lice mi je manje crveno, ne uzrokuje prišteve, dobra je za dan, večer, pod puder - za sve.

Toplo preporučujem.

Veličina 30 ml za nekih 310 kn.

Nema komentara:

Objavi komentar