Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal ulje za kosu


Kupila sam ga u Bipi u naletu kad sam taman bila pri kraju sa Panetene serumom.

Razlika između njega i Pantene je ogromna.

L'Oreal se u prvi čas čini mastan i gust, ali se onda tako upije u kosu i nestane, nema tragova da je u kosu stavljeno nešto masno.

Kosa je sjajnija i bolje izgleda. Zaglađena je, mekana, ali to sve nekako brzi "ispari".

Zapravo, kosa ostaje takva ako svakih sat vremena stavim malo ulja.

Vjerojatno jer razlog tome što je moja kosa ubijena blajhom, bojom, feniranjem i peglanjem, tako da mislim da onima koji ne radi to sve svojoj kosi, bi ovo moglo biti jedno dobro ulje.

Meni je ipak potrebno nešto jače za kosu.

Količina je ogromna, a boca, ne bočica izgleda poprilično luksuzno.

Primjedbe

  1. Šnjofala sam ga nedavno i koliko se sjećam jako se osjeti alkohol što me odmah odbilo :/

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i