Preskoči na glavni sadržaj

Nivea Visage piling


Inače koristim narančasti i plavi Balea piling, pa sam ostala bez ijednog od tih u zalihama i silom prilika kupila ovog u nekom od supermarketa.

Imala sam ga još davno zadnji put, možda pred nekoliko godina.

Rekla bih da je ovo solidan piling, ne radi čuda, može se koristiti često, a nije baš ni da ne radi ništa.

Ne očekujte poliranje kože jer nije jak i grub, očekujte da malo zagladi površinu kože i to je to.

Sviđa mi se što ne ostavlja nikakve tragove na licu, dobro se ispire pa nema problema kao kod nekih pilinga da na licu ostanu zrnca i pijesak.

Nije baš da ga se može koristiti svaki dan, ali svakih nekoliko je sasvim u redu.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i