Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Dermablend


Davno sam imala Dermablend korektor. Sjećam se da sam ga koristila bez ikakvog pudera u prahu, a stajao je na nosu bez micanja. Moja, tada strašno masna koža, nije tom korektoru mogla ništa.


Ovaj puder sam kupila jer sam imala desetak prišteva, pa je to sve ružno izgledalo. Dermablend je očekivano sve prekrio i stajao na licu cijeli dan.

Prekrivanje je zaista 100%, odnosno, više od 100%, nema toga što Dermablend ne može pokriti i sakriti.

Postojanost je malo lošija nego kod korektora, ali je ipak odlična. Cijeli dan na licu bez problema, od 6 ujutro do 9-10 uvečer, svjež i postojan kao da je tek nanesen na lice.

Za nanošenje sam koristila prste jer mi je ti bilo najbrže.

Izbor boja nije baš neki, ali kad tako dobro prekriva, opraštam!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i