Preskoči na glavni sadržaj

Yves Rocher hidratantna krema


Iz hidratantne linije Yvesa Rochera imala sam još i serum. Kako mi se serum nije dopao, očekivala sam nešto više od kreme. Ali, nije mi se dopala ni krema. Ostali proizvodi od Yvesa Rochera su mi se svidjeli, pa sam imala velika očekivanja od hidratantne linije.

Od ovako tirkizne boje očekivala sam hidrataciju.

Dobila sam samo masnu kremu.


Krema ostavlja na mojoj koži masni trag i ne upija se najbolje. Nije mi bila hidratantna nego samo masna.

Da ne napominjem da masna krema na mojoj osjetljivoj koži nije baš dobrodošla. Pojavio mi se pokoji novi mitaser jer mi je tekstura bila preteška.

Sve u svemu, kome treba malo masnija krema, biti će zadovoljni.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i