Preskoči na glavni sadržaj

Olay Wake up wonder


Olay je totalno podcjenjen kod nas. Ne znam zašto, možda jer nije jedan od brendova o kojima svi pričaju.


Pala sam na naziv: Wake up wonder.


Ujutro, nakon što se probudim natečena i nikakva, ovo čudo zbilja napravi čudo. Ten oživi, nisam više onako ubijena od nespavanja.


Krema je gusta, ali se ipak može dobro razmazati. Gusta je, ali nije masna. Može je se staviti puno, malo, odlična je.


Ambalaža je praktična. Ova krema se može mjeriti s puno skupljima i razvikanim kremama.

U opisu stoji kako sadrži mentu, ali ne osjetim neki miris i dobro je za osjetljivu kožu, što nisam očekivala po opisu.

Primjedbe

  1. ..zvući vrlo primamljivo...osobno sam isprobala dosta Olay proizvoda i to zato jer sam radila sa Amerikancima kojima je Olay uz Clinique i Estee Lauder MUST HAVE i bila sam zadovoljna sa sugeriranim tako da ću svakako i ovaj proizvod isprobati ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i