Preskoči na glavni sadržaj

Olay wake up wonder


Mislim da sam već pisala o Wake up wonder, ali moram opet.

Nešto ovako dobro, zaslužuje malo prostora u javnosti.


Kupljeno slučajno, bez očekivanja i želja. Potaklo me to wake up skin. Budući da ustajem u 5,30 uvijek dobro dođe nešto za razbuđivanje, zar ne?

Amabalaža neupadljiva i ne nešto ekstra, krhki poklopac, solidna pumpica i čudo unutra.

Tekstura čvrsta na prvu, a onda se tako razmaže po licu bez ijednog masnog traga.

I onda nastaje čudo. Koža izgleda mat, ali nije mrtvački. Ne sjaji se, ali ipak ima neki prozračni, zdrav izgled. 

Nisam uočila nikakve probleme po licu, tekstura je zaista lagana, ako je meni dovoljno lagana, onda je valjda i većini dobra. 

Krema je odlična kao podloga za puder.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i