Preskoči na glavni sadržaj

Art Deco Holidays 2012
Dragi moji čitatelji i čitateljice, ne pišem Vam puno ovih dana jer imam jako puno posla, a k tome sam i bolesna. Ali kad sam vidjela ovu kolekciju, morala sam odvojiti koji minutu za Vas.

U sljedećih nekoliko dana ću imati više slobodnog vremena pa najavljujem nekoliko novih postova, nadam se da će Vam se svidjeti.

Ne očkujte Haloween look jer sam bolesna i ne idem na nikoji party.

Primjedbe

  1. Sjenila me (barem ovako na fotki) podsjećaju na mac-ova također iz Blagdansko-zimske linije! Uglavnom, sviđa mi se!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i