Preskoči na glavni sadržaj

Balea čudo za oko očiju


Da, dobro ste pročitale.

Neznam što da napišem - 3x2 komada nečega što je kao želatina oblikovano da stane ispod oka, natopljeno u nekom super efikasnom gelu i k tome je još hladno.

Postupak je da se stavi ispod očiju, na podočnjake, stoji 20 minuta i za to vrijeme se dodađa čudo.

Podočnjaci blijede, smanjuje se natečenost jer je ovaj gel hladan i osvježavajuć, bore nekuda nestaju (ne znam kuda) i lice izgleda puno odmorenije, puno.

Flastere stavljam jako često, ovo pakovanje stoji 30 kuna u DM-u i uvijek imam jedno za rezervu.

Primjedbe

  1. I ja isto! :-D Baš sam ih nedavno gledala i mislila si trebaju li mi, eto sad sam se uvjerila da mi trebaju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kupila i isprobala....funkcionira ;)...zaista natečenost nestane????
    Hvala za info!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i