Preskoči na glavni sadržaj

Balea flasteri za mitesere


Baleina varijanta flastera i rekla bih bolja varijanta od Niveinih. Ovi flasteri se brže suše i nekako su efikasniji. Više mi se sviđa njihov oblik - svi su kao za nos - samo što se mogu staviti na čelo i bradu.

Što se tiče komada, nesjećam se koliko ima kojih, ali čak i ako ih ima jednako, ovi su, za razliku od Nivee, svi veliki. Nivea flasteri su u dvije veličine, a ovi dolaze u jednoj uniiverzalnoj veličini. Balea flasteri su nešto pristupačniji.

Po pitanju efikasnosti Balea mi se sviđa više. Uvijek je više mitesera na flasteru nego na Niveinom. Zadovoljna sam sa flasterima jer sam iz faze istiskivanja prešla u fazu flastera.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i