Preskoči na glavni sadržaj

Ecobella eyeliner kist


Već svi znamo da u DM-u ima nešto Eco. I ja sam mislila da je baš super što u DM-u ima Ecottols. Ali je ovo EcoBella! Kopija.


Ovakav kist mi trenutno baš nedostaje pa sam kupila. Cijena je bila sitnica, očekivanja nikakva - tanki, plosnati kist. Ispao je ok, Najčešće ga koristim kad želim ono crno sjenilo iz Dior Endless Shine staviti kao eyeliner.


Ako trebate ovakav kist i Ecobella će biti dobra. Činjenica je da mu malo dlake ispadaju, ali kako sam već napisala, cijena je sitnica, pa ne očekujte kao da je kist Dior ili Chanel.

BTW, mogao bi biti dobar za moju Eriku F, naručila sam ju prošli tjedan na Feel Unique! Jedva čekam da dođe.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i