Preskoči na glavni sadržaj

Gatineau Aquamemory krema za lice


Ovu kremu za koristila pred mjesec - dva. Nešto dulje od toga se borim protiv dehidrirane kože kojoj ništa ne pomaže. Sve što probam je jednostavno preslabo. Sve mi se čini dobro u prvih par minuta i onda opet onaj grozan osjećaj zatezanja.

Aquamemory sam kupila jer je hvaljena kao jedna od najboljih hidratantnih krema. Imala sam i serum iz ove linije, ali mi nije bio dosta hidratantan, bio je ok, ali nije mi to dovoljno.

Tako i s ovom kremom, bila je dobra, ali ... To nije ono što mi treba.

Krema je krema, nije baš light, što se i odrazilo u  obliku kojeg sitnijeg prištića, ali nije bilo strašno. Hidratantna je, ali meni je trebalo nešto puno jače, puno.

Istina je da je malo masnija, pa bi bilo za očekivati da je dobra u prijelznom periodu, jer je ipak malo bogatija. 

Krema će biti dobra onima koji nemaju problema sa jako dehidriranom kožom. Ako je to vaš slučaj, tražite dalje, ova krema nije dosta.

A mislim da sam pronašla idealan hidratantan serum i kremu, ali o tome za koji dan. Mali hint: može se kupiti samo u ljekarni.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i