Preskoči na glavni sadržaj

Givenchy Smile 'n Repair krema za lice


Kad sa serumom dignete letvicu jako visoko, onda krema mora biti isto tako dobra. I jest. Krema je malo „jače“ teksture. Nije masna, ali nije baš ni light. I to je ono što mi sada odgovara, i za preko dana i za preko noći. Kremu obično koristim poslije seruma, odlično se nadopunjuju. Bitno za istaknuti je, da i ako je krema malo masnije teksture (ali nije masna), nego samo onako konkretnija, nije vodena (shvaćate što želim reći?!), nisam uočila niti jedan jedini prištić.

Krema nema tih sitnih sjajnih čestica kao serum, ali krema isto tako zaglađuje kožu. Kada ju umasiram onda sam mat, a kad ostavim da se upije onda imam zdravi sjaj na licu (bez ikakvih posljedica). Krema je odlična za ovaj period, a preko zime će ispuniti sve zahtjeve za nekom konkretnijom kremom.
Rekla bih da je ovo jedna od najboljih krema koje sam do sada probala (a probala sam puno i u svakom cjenovnom rangu, tako da imajte na umu da me nije lako impresionirati).  Lice mi stalo pati od zatezanja, ali od ove kreme je sve to prošlost. Ne osjetim zatezanje, samo osjećaj olakšanja, točnije, uopće ne osjetim da imam kožu na licu kojoj nešto smeta.

Po pitanju konačnog izgleda lica, svježe, odmoreno, prekrasno, manje crveno – ozbiljno, uz ovu kremu nema potrebe za puderom. Ovo je krema za nude look, ali za pravi nude look bez make up-a.
Ambalaža je klasika za Givenchy, luksuz, luksuz i kvaliteta. Staklena bočica sa 50 ml vrhunske kreme za lice.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i