Preskoči na glavni sadržaj

Givenchy Smile 'n Repair krema za oko očiju


Ovo je prava dragocjenost za sve one koji žele mladoliko lice. Podočnjaci su stvar prošlosti uz ovu kremu. Krema za oko očiju je isto malo konkretnije teksture kao i krema za lice. Praktički je to mini verzija kreme za lice, od ambalaže pa do efekta koji se vidi nakon nje.

Podočnjaka nema i to je to. Sve ono plavo-ljubičasto lagano izblijedi, bore (koje ja sa 24 godine oko očiju imam i te kako) su nekako utegnute, ne vidim više one crte oko očiju. Kremu koristim i na gornjem kapku. Na tom dijelu me muči dehidracija, ali u kombinaciji sa Vax'in serumom je odlično sada.

Ova krema je, možda zbog svoje malo bogatije teksture primjerenija za noć. Uz vodotporu maskaru i dobro sjenilo i olovku, bilo bi sve ok, ali uz nešto malo mekanije bojim se da ipak ne bi bilo sigurno za maskaru.

 Meni sa mojim omiljenim maskarama i sjenilima sve stoji na mjestu.

Znate za što još koristim ovu kremu, kao masku za oko očiju. I funkcionira. Moje područje oko očiju sve popije.


Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i