četvrtak, 4. listopada 2012.

Givenchy Smile 'n Repair serum


Kad vidim nešto u ovako divnoj bočici, žao mi je to koristiti jer samo želim gledati u bočicu i hrpu ovih 4 G loga. Kad vidim 4 G ja sam drugi čovjek.
Nego, serum je savršen. Ovo nije serum za hidrataciju, iako malo tu pomaže. Ovo je serum od kojeg lice izgleda bolje nego ikad prije u životu. Serum je lagane roza boje, ali na licu nema te boje. Serum je lagano hidratantan, kao i svaki drugi serum koji sam probala (samo što ovo nije serum za hidrataciju, dok su ostali to bili isključivo), onda se upija, a onda slijedi čudo.
Na licu ostanu, nisu to šljokice, nego neke sitne sjajne čestice od kojih lice izgleda savršeno. Nije blještavo, nego zdravo. Serum je mat, ali nije onaj suhi mat od kojeg cijelo lice zateže.
Te sjajne česte tako ožive lice i tako pomažu kod zdravog sjaja da nekada serum koristim sam, nekada prije kreme, a nekad svako malo jer mi je baš dobar.
Mala tajna je da ovaj serum nekad koristim umjesto primera prije pudera. Ovaj serum ima iste karakteristike kao i svaki primer – popuni lice i daje iluziju savršenog lica.
Budući da je ovo anti age – red je da kažem i nešto o tome. Ja nemam bore, imam 24 godine, ali me muči dehidracija i one sitne linije po čelu i oko usta. Od seruma su definitivno manje uočljivije. Cijelo lice je nekako meko i opušteno, nema onog osjećaja napetosti. A ovo za mekoću, nisam luda, od seruma je lice kao da sam napravila piling prije, a nisam.
Zaključak: od seruma je koža blistava, meka i zdrava.
Serum dolazi u luksuznom pakovanju od 30 ml, što je više nego dovoljno za dugo korištenje.


2 komentara:

  1. Svakako mi je na popisu...ali doalzi na red kada potrošim sve moguće zalihe:D

    OdgovoriIzbriši