Preskoči na glavni sadržaj

Kanebo Sensai - baza za sjenilo


Iskreno, bazu sam kupila jer mi je ArtDeco pre suha i isušuje strašno, Catrice je koma, Inglot još gore, vjerojatno sam probala još koju, ali me se nisu dojmile.

Znači, krećem bez očekivanja i dobijem nešto super. Iako sam u Muelleru za ovo ostavila 200 kn, nije mi žao, niti malo. Baze treba jako malo, prstom samo dotaknem, vrhom prsta i imam dosta za oba kapka. Zatim malo razmažem, po oba kapka. Ova baza je make up, ali ima sve karakteristike skin care. Tako je nježna, hidratizira, zaglađuje, koža je tako mekana .... Kao da stavljam čistu svilu na lice! Čekaj, ovo i ima sastojke svile! Mislim da je ovo najbolji opis - svila u maloj bočici!


Postojanost sjenila je bolja, nije kao sa ArtDeco, ali je njega koju ova baza pruža bolja od većine krema. Zaista. S obzirom u kojoj mjeri sam zadovoljna sa ovom bazom, namjerava probati Kanebo pudere i ostatak make up-a, a definitivno i nešto od skin care. 

Ovo je moje najveće otkriće do sada. 

Primjedbe

  1. Zvući dobro ako ne isušuje...ja sam ih isto dosta isprobala i zaista isušuju te baze za kapke što zaista ne bi trebale jer sav trud oko hidratacije ode niz vjetar zbog baze...ako preporučaš svakako ću isprobati!

    OdgovoriIzbriši
  2. Svoj primjerak još nisam isprobala, ali nakon ovakve recenzije jedva čekam. :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare