Preskoči na glavni sadržaj

Nivea flasteri


Prošla me je faza istiskivanja prstima i onim metalnim ekstraktorom (koji izgleda kao sprava za mučenje i na njegov račun dobivam oklade jer nitko ne može pogoditi za što se to koristi!).

Nisam kupila ove flastere sada prvi put, kupujem ih već godinama, ako ne i 10 godina.

Sistem svi znamo, flaster na mokar nos i onda laganim skidanjem suhog flastera mitaseri idu van.

Činjenica je da ne očiste kao kad se tiska, ali je dosta dobro za mirnu metodu.
Bolje mi je kada flaster stavim nakon tjedan - dva bez da u međuvremenu tiskam. Tada očiste nos, čelo i bradu poprilično dobro.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i