Preskoči na glavni sadržaj

Elizabeth Arden - kapsule sa ceramidima


Mislim da je prošlo gotovo godinu dana od kada sam pisala o njima prvi put. U ovih 12 mjeseci stvari su se jako promjenile. Iako je to namjenjeno za puno starije od mene, pred nekoliko dana sam uzela jednu jer više nisam znala što da napravim sa kožom oko očiju.

U subotu ujutro sam bila natečena, izborana, koža oko očiju mi je bila hrapava i uglavnom sam izgledala grozno i bila sam umorna i ubijena od toga kako sam spavala. Znate ono kad se probudite sa podočnjacima, borama po tim podočnjacima, natečeni .... Nimalo atraktivno.

Sve moje poznamašne zalihe krema sam gledala sa nevjericom i razmišljala što da napravim, Merz maska je preslaba za ovo, Sisley sam potrošila, Smile 'n Repair je slaba za ovo što sam imala oko očiju, Hydra Sparling je pa hidratantna .... imam još koju kremu za oko očiju, ali nije sad da nabrajam sve.

I onda sam ugledala kapsule sa ceramidima od Elizabeth Arden i pomislila zašto ne?
A ono što sam vidjela u ogledalu, nemoguće je opisati.

Bore su nestale, sve se je izravnalo, poravnalo, koža je bila sva u jednom komadu, bez prekida, rupa i nedostataka. Koža je isto tako bila mekana, i to nevjerojatno mekana, kao da sam stavila hrpu silikona, takav efekt. Znam čemi je slično to kako je kapsula zagladila - onako kako Dior Crystal Nude zagladi kožu - točno tako.

Onda, gornji kapak, koji mi je unutarnjem kutu oka jako nagužvan se poravnao poprilično.

Podočnjaci su poprilično nestali - nisam više imala one tamne krugove, a i podočnjaci su splasnuli.

Što više treba reći?

Od subote do danas i ujutro i uvečer umjesto  kreme stavljam sadržaj iz kapsule. Odlično je za prije šminke jer nije masno, a tako je svilenkasto. Oči izgledaju puno odmorenije, a lice odmah zabljesne kad nema podočnjaka i sive kože oko očiju.

Jedna kapsula je više nego dovoljna za nekoliko dana, a u pakiranju dolazi po 60 komada, a cijena im je oko 60 eura. Daleko isplativije od bilo koje kreme.

Primjedbe

  1. Interesantno...ja sam isto već luda od dehidracije, ne znam više što bih mackala oko očiju :(!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. ja imam jednu kremicu od balee za sada i ok mi je

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare