Preskoči na glavni sadržaj

Lash Architect 4D


Kupila sam ju zajedno sa olovkom za oči, bilo je u kompletu. Znate već kako mi to sve kupujemo, zašto jednu stvar kad mogu dvije po cijeni jedne!


Hi tech ambalaža. OK.


Četkica. OK. Razdvoji, uvije, definira, dobra je za sve, odlična četkica.


I ne baš tako odlična formula. Iako se ne trusi, stoji cijeli dan na trepavicama bez problema, nekako je grudasta, gusta i trepavice izgledaju suho.


Nemojte me krivo shvatiti, sve je ok s maskarom, postojana je, dobro produlji, daje dobar volumen, ali nekako mi nije dala efekt savršenih trepavica.


Četkica je odlična, čak i razmišljam da ju zadržim za neke druge maskare.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i