petak, 21. prosinca 2012.

Loreal Infailible olovka za oči


Nije ovo olovka koja se šilji, ovo je ona tanka olovka se izvlači. Iskreno, ovakvo pakiranje mi je puno draže. Crni trag na očima uvijek daje malo dramatičnog efekta - bilo to sasvim lagano ili pretjerano. Ali uvjek volim, barem malo, dodati lagani trag crnila uz rub trepavica. Mislim da to poveća oči, otvori pogled, ali i daje neku težinu trpavicama, izgledaju punije, deblje, konkretnije.


Svi već znamo da sam Chanel freak i da koristim njihovu verziju ovog eyelinera i da sam oduševljena s njim (sjećate se svadbe na +35, od 14 sati do drugi dan ujutro - eyeliner postojan). Ovaj Loreal je solidna zamjena, ne bi baš izdržao toliko, ali do dugo u noći vjerojatno bi. Nanošenje je odlično, nije suh, čak je i dosta mekan, pa je zaista pogodan i za tanku liniju, a ako volite nešto izraženiju liniju, ja bih samo malo jače pritsnula olovku. Inače tako i radim, za tanku liniju lagani potezi, a za deblju malo jače pritisnem.


Obožavam kad olovke imaju gumicu na kraju, nekad ne uspijem izvući kraj da bude savršen, pa gumica dobro dođe. Samo malo dotaknem s gumenim vrhom i dobijem tanki završetak. Boja je crna, nije siva ili blijeda, baš je crna.

Sve u svemu, zadovoljna sam. Solidna drogerijska olovka, očekujte da će biti dovoljno dobra, ali ju ipak ne mogu staviti u rang Chanela. Razlike su ipak velike, posebice u postojanosti. Loreal je za drogerijski rang poprilično postojana, ali Chanel stoji na očima sve dok ju ne skinem, dok Loreal malo popusti na rubovima.

Nema komentara:

Objavi komentar