Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Purete Thermale čistač za lice




Ovo je mini verzija, dobila sam ju prilikom kupovine nekoliko Normaderma (uskoro o njima). Čistač mi se je svidio i razmišljam o kupovini full size. Purete Thermal mi se čini jako dobar, lagan je, kremast, ne ostavlja masne tragove (ne ostavlja nikakve trgove), ne peče za oči, dobro i čisti lice od nečistoća i šminke.

Mislim da ovako zvuči opis dobrog proizvoda. Tekstura mu je light, nije mastan, nego je kao krema, nazvala bih ga ligh gel kremom za čišćenje lice. 

Nakon njega mi je lice bilo čisto, meko i nisam osjetila zatezanje, što je kod mene izrazito bitno jer mi sve smeta, sve me zateže, a još sam trenutno u jako lošoj fazi po pitanju lica - imam ožiljke od nekih negzodnih pojava po čelu i bradi i danas sam za blagdansku šetnju po gradu jedva to uspjela sakriti sa Dermablendom (hvala Bogu i Vichyju na Dermablendu). 

Ako Vam nije dovoljan dokaz da je Purete Thermal skinuo Dermablend, ja ne znam što da više radim i kako da ga opišem.

______________________

Želim Vam svima čestitati sretan Božić!

Sutra se sve moramo lijepo našiminkati, složiti frizuru i biti blagdanski raspoloženi. Ja biram zlatno sjenilo i tuš.  

Želim Vam da se dobro odmorite jer smo mi sve dobre domaćice već sve pripremile.

Za kraj Vas ostavljam uz kadrove mog omiljenog kolača.




Primjedbe

  1. Sviđa mi se čistać i mislim da ću ga isprobati...u fazi sam gdje mi sve mora biti hidratantno ;).

    Kolač - šta reći, njam njam!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu