Preskoči na glavni sadržaj

Balea ampule


Izgleda dobro kutija, zar ne? Pomalo welness pakiranje, staklene ampule, cvijet, kamen .... Malo vuče na welness, zar ne?


Famozne ampule. 7 komada, 7 dana. Sve su izvrsne, ali ipak imam favorita. 

Uglavnom, malo udaim noktom u gornji dio ampule da se sve izlije u donji dio. Onda treba otrgnuti gornji dio ( i paziti da se ne porežete). I onda to sve na nekoliko puta iskoristiti na licu svome.

1. dan počinje plavom ampulom - ona mi je ok, ali ni mi favorit.
Zelena ampula - isto mi je ok, ali mi ni ona nije favorit.
Prozirna - e ta mi je favorit, odlično hidratizira. Kad bi bar postojalo pakiranje samo sa ovom ampulom, svaki dan bi ju koristila.I slika kilometarskih uputa. Uglavnom, sve skupa je dobro, a hidratantna ampula je odlična.

Preporučujem!

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i