Preskoči na glavni sadržaj

Pupa VampOvo je Pupa Vamp maskara, super reklama, super trepavice. 

Kupila sam ju u Bipi, bilo je crnih, smeđih, zelenih, plavih, ljubičastih - pomislila sam divota!

Kupila sam smeđu jer sam imala u zalihama crnu L'Oreal.

Pa da vidimo!


A joj! Četkica se sva slijepila! Na izgled podsjeća na Givenchy Captiv Eyes, četkica je ista, dlačice su zavinute u krug, ali maskara me nije dojmila. Sve su slijepljene i jako je teško s njom baratati.Vidite?

Teško je s tom četkicom išta postići na trepavicama. A skinuti ju je još gore. Kad ju stavim na trepavice ništa se ne vidi, ali kad ju skidam ima je jako puno.


Uglavnom, promašaj. Ili pogodak ako želite no make up efekt, sa puno truda.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i