Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Aera Teint Pure


Moj prvi puder je bio Vichy Aera Teint, onaj u staklenoj ovalnoj bočici. Godina je bila možda 2002., išla sam u prvi srednje i to mi je godinama bio savršen puder. Bio je kremast, nije mi radio prišteve, bio je odličan za moju mladu osjetljivu kožu. Svi su mi stalno govorili kakav ten imam, kako  mi lice izgleda odlično, uglavnom, svi su hvalili kakav ten imam. I svi su se divili mom tenu. Onda je prošlo puno godina i ovog tog pudera više nema u prodaji.

Zato sada ima Aera Teint Pure. 

Mislim da vrijedi sve kao i za Aera Teint. Prekrasan prirodan ten, puder daje dojam prirodnog izgled akože. Ne primjećuje će puder na licu, baš je pure. Rekla bih pure zdrava koža. Pure nije kremast, više je tekući puder. Volim ga koristit kada idem negdje preko dana, osrednje prekrivanje, odlična postojanost. Na mojoj masnoj dehidriranoj koži stoji sve dok ga ne skinem.

Što se tiče prištića - nisam uočila da mi uzrokuje ikakve probleme na licu.


Ako traćite puder koji dobro prekriva, dugo traje, prirodno izgleda, ne naglašava proširene pore, onda bi se mogli pronaći u njemu.

Isprobala sam puder u nijansi 35R, nije baš u 100% moja nijansa, ali to je bio dar VIchy PR-a, pa se darovanom konju ne gleda u zube. Ova boja mi sada da malo živosti u licu, ali mislim da će boja biti odlična kada se malo osunčam u 5. mjesecu.Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i