nedjelja, 3. veljače 2013.

Vichy Moja idealna zimska njega


Nedavno je da moju adresu došao mali dar od Vichyja! Idealna zimska njega! Ovo mi je i bila namjera nabaviti kupovinom kreme u ljekarni, ali kad sam kupovala kremu dobila sam još jedan ovaj paket, ali tražila da ga poklone nekome drugome jer ja svoj imam. :-)


Inače podržavam ovakve pakete u kojima se može probati nekoliko proizvoda. Uvijek se sjetim jedne profesorice koja je pitala od koje vrste proizovoda uvijek se mogu dobiti testeri. Mi smo svi šutili, a ona je odgovarila "pa, kvalitetnih", tko će Vam dati da probate nešto što ne valja.


Dva od ovih proizvoda sam već probala, a za ostale jedva čekam.


Baš mi se sviđa ovaj zimski set, vunena torbica. Baš šik!Aqualia Thermal light - imala već nebrojeno puta - daje meku kožu, bez loših nuspojava, samo meka koža koja sjaji zdravim sjajem i uvijek imam osjećaja da je koža od nje baš dobro hidratzirana.

Micelarna otopina - imala već prije, odlično čisti lice, ne peče za oči, samo ne znam da li je ovo samo nova ambalaža ili je i formula malo dorađena.


Nutriextra - probala sam i oduševljena sam. Da li ima krema za ruke, ako ima kupujem sutra! Uglavnom, na rukama na unutarnjoj strani nadlaktice imam kožu kao da imam 50 godina više, toliko je dehidrirana i probala sam sa svime, ali me i dalje zateže i vidi se da koži na tom dijelu treba nešta jače. Nutriextra je odlična, malo je to jača krema, nije light, ali mi je baš odlična za ove zimske dane. Sutra kupujem cijelu verziju i ako ima cijela linija još nešta obavezno.


Šampon - budem probala, samo sam sada u lošem periodu sa vlasištem. Izvještaj slijedi.


Kremasti puder sam namjeravala kupiti, ali ću ga sada moži probati prije. Činjenica je da obavažavam pudere koji su kremasti i koji napravae čudo da lice izgleda izgleda meko kao suffle. Ako ovaj puder radi ovo, bit ću mu vjerna. Uvijek padam na riječ kremasti puder, uvijek. Baš sam sucker za takve pudere!Nema komentara:

Objavi komentar