Preskoči na glavni sadržaj

Chanel ljeto 2013 - L’ete Papillon de Chanel


Što dalje reći? S objavom Chanelovih kolekcija uvijek sve staje, sve su kolekcije kolekcije, ali Chanel uvjek radi remek djela i stvara trendove. To moramo svi priznati, svi brenovi prodaju make up, ali Chanel prodaje način života!

Još nisu objavljene priče tko je službeno zvjezda kolekcije, ali za mene su to nove maskare, i to u bojama! Zovu se Black, Zest, Limelight, Aqua Blue i Note Blue!


Lisa Eldridge je već najavila da je napravila tutorial i da će uskoro biti dostupan na Chanel Makeup up Confidential (link sa desne strane)!


Uvijek sam voljela zeleno oko očiju, možda zato jer patim na zelene oči i to mi je vječna želja - imati zelene oči, ali svi znamo da to baš ne možemo mijenjati, pa onda volim zelene maskare!


A ovo su kombinacije svih varijanti za najbolji look ovog ljeta. BTW, stick sjenila su novost.


Lakovi - zeleni i plavi su idealni za ovo ljeto. Hm, ako se dobro sjećam, zelena, tj. smaragdna je it boja ove godine.


A ovo za usne mora biti moje!


Sjenila bi valjalo probati, a zovu se: Moon River, Cool Gold, Pink Lagoon, Jade Shore, Blue Ray i Black Stream.

Zamislite Jade Shore kao eyeliner! Patim na zelenu, ne mogu si pomoći!


I kraljice kolekcije - maskare u ludim bojama. Koja će biti Vaša?Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i