Preskoči na glavni sadržaj

Nivea BB krema


Dobila sam tester Niveine BB kreme ...
Kakva jesam, nije dugo trebalo da probam. Dan za probu je bila prekrasna subota pred nekoliko dana. Uvjeti: sunce, proljeće, cvrkut ptica, šetnja po gradu ....

Sve je  ovo uz proljetnu odjeću zahtjevalo i proljetni ten pa nije bilo bolje prilike od nove Niveine BB kreme. 

Čitala sam o ovoj kremi na Maybe's New Start i kako se je njoj svidjela i kako je stavila slike, očekivala sam da je krema žućkasta i da će mi biti dobra.

Ali (uvjek taj ali dolazi u životu) meni nije bila dobra. Previše mi je tamna, stavila sam je samo malo, jako malo. Bila mi je previše narančasta i nije se dobro našla sa mojim žutim vratom i dekolteom. Prekrivanje je bilo lagano, ali imajte na umu da sam koristila manje nego pola od onoliko koliko inače koristim.

Međutim, ako ja nisam bila zadovoljna s ovom kremom, moja okolina jest. Svi koje sam srela su mi govorili kako izgledam odmoreno, proljetno, da mi lice izgleda super svježe. Čak je bilo i pitanja koja je to krema? Da li je to neki čudotvorni serum ispod?

Da, i ja sam bila zbunjena.

Da li da kupim full size za toplije vrijeme kad će mi boja krema i tijela biti malo bolje ili da radim po svojem?

Primjedbe

  1. Imam i ja jednu vrečicu iz nekog časopisa...kad probaj javim utiske makar nisam previše optimistična :/.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni jedino nije jasno zasto je light nijansa zapravo narandzasta. Ovo nije podrucje na kome stanuju umpa-lumpe!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i