Preskoči na glavni sadržaj

Nivea maska za pročišćavanje liceNivea je nedavno lansirala nekoliko novih maski i ja sam odlučila probati jednu od njih!
Stara maska za pročišćavanje je bila u ljubičastom pakiranju (i ona je bila ljubičasta). Uvijek sam voljela koristiti tu masku jer mi je lice bilo sasvim čisto nakon nje, nije bilo crvenila po licu i nekako sam bila zadovoljna s njom.

A sad dojamovi nove verzije:
- nije kao stara maska, šteta,
- mislim da je dosta rijeđa,
- puno je laganija,
- i nekako mi se nije dopala, stara maska mi je davala bolje rezultate.

Za sada sam probala samo jedan jastučić, ali dati ću šansu i drugom. Tko zna, možda jedan drugi dan budem zadovoljnija sa ovom maskom.

Inače, nisam fan situacija sa novim i starim verzijama istog proizvoda. Nikako to ne volim. Već mi se je više puta dogodilo da kupim poboljšanju verziju i da budem jako nezadovoljna s tom poboljšanom verzijom.


Primjedbe

  1. Bas mi je zao sto su promenili formulu koja ti je odgovarala. Kada god povuku proizvod zbog promene dizajna, uvek menjaju i sastav. -.-

    OdgovoriIzbriši
  2. Staru varijantu sam znala koristiti na tvoju preporuku...čekam update na novu ;).

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i