Preskoči na glavni sadržaj

Oshadhi ulje argana i avokada


Dugo vremena sam koristila Nikel i mislim da je došlo vrijeme da probam nešto novo.
Prvo je ulje avokada. Naravno, i ulje ima karakterističnu boju avokada, kao unutrašnjost avokada - blijedo zelena. Ulje nanosim na cijelo lice, po nekoliko kapi na svaki dio lica i to lagano umasiram i nakon toga stavim kremu.

Zanima Vas što sam uočila:
- koža je tako mekana! Nema tog pilinga koji može ovako omekšati kožu, nema te maske ili bilo kojeg drugog proizvoda. Mekana kao dječja guza.
- hrani kožu
- a kako tek koža izgleda ujutro! Neopisivo mekano i zdravo.
Ovo prozirno je ulje argana. Radi isto kao i avokado, samo lice nije toliko mekano. 

On oba ulja nisam imala posljedice na licu u obliku akni, primjećujem samo lijepu kožu i volim ih koristiti. 

Ne koristim ih uvijek, nekad ih koristim i ujureo i uvečer, a nekad ih koristim kao masku - stavim hrpu ulja na lice i višak obrišem za 10 minuta.

Nekad stavljam sloj po sloj ulja tako da koža može upijati .....

Kao što vidite, sa oba ulja sam zadovoljna. Kad želim da mi lice zabljesne, onda je tu ulje avokada glavni adut. Ulje argana koristim više za obične dane.

Ovo mi je do sada prvi izlet u Oshadhi ulja i sigurno nije zadnji.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i