subota, 30. ožujka 2013.

Savršeni nude look


Slučajno sam pronašla ovu sliku koja me očarala "jednostavnošću", a ipak velikim trudom i svježinom na licu.

Evo kako bih ga ja pokušala kopirati.

Oči

Definitivno Chanel Illusion D'Ombre u nijansi Emerveille, to je sjenilo koje koristim bar 3 od 7 dana u tjednu. Uvijek izgleda odlično, ide uz sve, ama baš sve, a najbitnije je da izdrži cijeli dan na očima. Jedna nijansa sjenila je na cijelom kapku, ali još jedan mali trik kasnije.


Vidim bijelu oloku na waterline, ali bijelu olovku vam ne mogu preporučiti jer ih ne koristim. Da li preporučujete vi meni neku olovku?

Mali trik je da se Emerveille može koristiti i kao eyeliner, pa bih ja malo pojala sjenilo uz rub trepavica, samo da oči zabljesnu.

Maskara - Sublime de Chanel, ima li bolje, zaista?
Lagani potez ove divne četkice po trepavicama na gornjih i donjih kapcima.


Obrazi

Lagani potez velikim kistom po Shu Uemura Glow On u nijansi P55. Uvijek ga koristim kad želim efekt kao na slici. To je nijansa koju Jennifer Lopez često koristi.

Ten

Za savršeni ten, jedan, jedini i neponovljivi:


Ako ne volite tekuće pudere i preferirate laganije (ako nešto može biti laganije od teksture Chanel Vitalumiere Aqua) dobar izbor su i BB kreme koje su sada jako popularne.

Recimo ova BB krema:


Mislim da bih koristila primer da malo osvjetlim ten  i dam mu lažni sjaj, a to je definitivno
Usne

Za ovakve usne posegnula bih za Givenchy sjajilo Gloss Interdit u nijansi Coral  Frenzy. Davno sam ga recenzirala, ali što mogu to je sjajilo s kojim sa oduševljena, boja, postojanost, sve.Ovi su proizvodi koje bih ja koristila za ovaj look. Sve sam ih probala i zadovoljna sam s njima.

3 komentara:

  1. Olovka za waterline ... Diego della Palma br 16 ;).

    OdgovoriIzbriši
  2. Lumi prajmer mi je previse hladan da bi se koristio na licu, ako se ravnati po slici, dok bi se mogao koristiti za oci. Mislim da bi neki topliji hajlajter bolje docarao look sa slike (imam ovaj Lumi i uskoro cu ga recenzirati). Imam i L'Orealovu BB kremu i jako je dobra za osobe koje imaju cistu i dobru kozu. Divna mi je Chanel sjenka, Givenchy sjaj i Shu Uemura rumenilo.

    OdgovoriIzbriši