Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Paris False Lash Wings maskara


Drage moje čitateljice, žao mi je što nisam pisala tokom tjedna (čitaj: naporan raspored), ali sad sam opet s Vama. :-)

Želim Vam malo pobliže opisati moju novu maskaru. Kupljena u DM-u, onako, vidjela sam novu, pa ajde 99 kn, da probam ....


A kad sam otvorila maskaru, imala sam što i vidjeti - četkica je najčudnija, ikad viđena. Ali svi već znamo da čudne četkice znaju raditi čuda i dati odlične rezultate.


Prvo me je mučilo s kojom stranom da krenem - jedna je obična s malim gumenim bodljama, a druga kao sprava za kopanje oka, prvo mali zubci, a onda veliki koji su još zakrivljeni.


Oči su mi ostale na mjestu, nisam se ubola u oko, samo da znate. :-)


Odlučila sam se da ću čudnu stranu koristiti za gornje trepavice, a efekt je bio odličan. Krenem od unutarnjeg kuta, a onaj drugi dio četkice već radi po vanjskom kutu. I naravno, trepavice su odlične - odvojene, razdvojene, produljene, uvijene, crne, debele, ali ne grudaste. Maskara je sama po sebi dosta tekuća i to volim, volim rijetke maskare jer je s njima puno lakše raditi i imam više vremena za manevar ako se nešto zaljepi ili pođe krivo (ali je loše dok moram kihnuti - provjereno pred 2 dana).


Onu drugu stranu koristim za donje trepavice i opet super. Sad su mi i donje trepavice odlične jer su zubci kratki pa mi četkica stane izmđu kapaka i mogu ih lijepo i precizno izvući.


Ovo mi dođe kao da imam dvije maskare - jednu za velike trepavice i širom otvoren pogled, a drugu za male trepavice. Vrlo slično ideji koja je vlada jedno vrijeme vezano za one maskare sa malim četkicama koje su pogodne za trepavice na donjem kapku.


Ono što mi se je još svidjelo je to što s vrhom ove četkice mogu jako dobro dohvatiti i samim time je pogled otvoren, a oči su puno veće.


Pogledajte još jednom te bodlje koje daju odličan efekt.

Postojanost maskare je odlična - traje cijeli dan bez da se trusi ili da oslabi. Po efektu je jako blizu Givenchy Noir Couture i Phenomen Eyes te Chanel Sublime de Chanel.

Mislim da ova maskara opako konkurira high end brendovima, opako.

Prepručujem Vam da ju probate - za dnevne prilike samo lagani potez četkicom, jedan sloj, a za look kraljice večeri dva sloja i zaboravite na umjetne trepavice.

Kako ono ide .... jer mi to zaslužujemo!


Primjedbe

  1. Imam je i ja ali ne dijelim oduševljenje ili je nisam svladala :/ ... ja ovaj čudni dio koristim za donje trepavice koju se sada po prvi puta naglašene ali ove kraće čekinje mi i nisu nešto a ni sa jednom stranom se ne smijem niti približiti gornjim trepavicama :(.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A da li si ju baš isprobala ili ono jednom nije išlo pa ništa od nje?

      Ja sam baš iznenađena kako mi je dobra. Ali naravno, Sublime ostaje kraljica na tronu.

      Izbriši
    2. Svaki dan ja nju nanosim na donje ... kao da ne propadne ... meni rijetko koja maskara na prvu sjedne i zaista im dajem šansu ali sa ovom ne ide i ne ide ... gornje mi trepavice postanu samo ravne :/ ?!

      Izbriši
    3. opet ja! Ja sam maskaru kupila pred možda mjesec dana. Jednom probala i vidjela da je jako tekuća. Zato sam za ovo vrijeme koristila MF ljubičastu, a ova se je za to vrijeme malo stvrdnula.

      Izbriši
    4. ... i ja sam svoju kupila početkom mjeseca :D ... no dobro, sutra joj dam šansu na gornjim trepuškama ... ako se ne javljam sa komentarom znaj da mi je još mrža :D!!!

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare