petak, 12. travnja 2013.

Tips & Tricks, Vol. 3


Sjećate se Sandre Bullock?

Davno je bacila dobar biser - podočnjake riješava s kremom za hemroide!
Tehnički je to OK.
Koža ispod očiju je jako tanka, puno tanja nego na ostatku lica i tijela. Zato se vide i krvne žile ispod očiju (meni ispod lijevog oka), a ljubičasti podočnjaci nastaju jer nam slabe stijenke krvnih žila i hemoglobin doslovno curi kroz oslabljene stijenke žila. Onda taj hemoglobin načne kisik i mi imamo lijepe ljubičaste podočnjake. Sistem je isti kao i sa udarcima i svime ostalim. Hemoglobin oksidira i eto nama freske za nekoliko dana.
Krema za hemroide tu pomaže, ali ja nisam probala oko očiju, niti budem.

Ako Vi jeste, molim Vas da podjelite dojmove! Zanima me.

***


Maskara za donje trepavice, genijalan izum ako se mene pita.
Ali ja bih otišla malo dalje s tim, ja bih to probala i na unutarnjem kutu oka.
To da nam svima nedostaje maskare baš u unutarnjem kutu oka i kako to povećava oko, primjetila sam tek kad sam probala Givenchy Phenomen Eyes. 
To nekako otvara oko i veće nego od ičeg drugog šta sam probala od trikova.

***


Ruž će dulje trajati ako ga prvo nanesete na usne, potom odstranite višak s maramicom i onda novi sloj ruža stavite na usne. Profesionalci startaju s tekućim puderom, ružem, uklanjanjem viška, puder u prahu, pa opet ruž.

Inače volim ovo ruž, maramica, ruž jer se tako skine onaj odvratni dio koji se zalijepi za zube ili se samo razvlači oko ruba usana.

Pro trikove uvijek volim.

***


Vrat - najveći izdajnik!
Sjećam se intervjua sa Lelom Margitić - ostao mi je u sjećanju jer je dala mišljenje o anti-age kremama i vratu. Navela je kako ih je sve probala, od najskuplje do najjeftinije, ali su bore i dalje tu. Ništa od krema ne pomaže kod pravih bora. A za vrat je kazala kako je on najveći izdajnik - da se dosta toga može sakriti, ali vrat ne.

Zato se brinem o njemu dobro već i u 25. godini.

***

U modernom svijetu se prišt prije velikgo događaj riješava ovom pikicom sa kortizonom i u 48 sati prišt je smanjen i nema upale, crvenila itd.
Kada će kod nas to biti normalno? 

Ne mislim da je to ok za svaki prišt koji se pojavi, ali prije neke bitnije večere ili nekog dođaja uvijek se pojavi bar jedan gad, a ovo zvuči kao najmanje bolno i grozno rješenje!

2 komentara:

  1. Well, meni nije bed staviti kremu za hemoroide ispod očiju, a bome imam šljive i žile. So, ako imam tu kremu doma probat ću, a ako ne, neću probati jer mi se ne kupuje radi testiranja :) U kojem vremenskom periodu bi se mogli očekivati rezultati? :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Već sam rekla ali ponovit ću ... obožavam ove tvoje postove ;)!

    ps - također se služim istim trikom za ruž ;).

    OdgovoriIzbriši