Preskoči na glavni sadržaj

Cicaplast Baume


Jedna Cica, druga Cica, nikad dosta Cicaplast krema. Uvijek imam bar jednu u zalihama jer ove kreme rade čudo. Kad god imam ožiljak od neke rane, nešto što nikako ne prolazi, kad kožda zateže i kad ima onaj grozni osjećaj da je tijesna - Cica riješava sve!


Do sada je postojala samo desna Cicaplast - bilo da imam neki kožni problem, ožiljak, nešto loše na koži, bilo šta ... Cica riješava sve. Samo je bitno Cicaplast ne nanositi na rane koje krvare, to se ne smije, nego na čitavu kožu. Cica se koristi samol dva puta dnevno, ne više. Treba čitati upute u držati ih se obavezno.


Onda se je pojavila Cicaplast Baume u obliku PR uzorka na mojim vratima. Poveselila sam joj se jer volim običnu Cicu, a tek nešto što je balzam, može biti još samo bolje.Lijevo je tesktura Cicaplast obične, jako je gusta, kao da je silikonska i volim ju. Desno je Baume, bijela gusta krema, koja je dosta laganija od stare Cicaplast. Baume krema je namjenjena umirivanju i obnavanjanju kože. Zasada ju koristim samo na laktovima jer mi je tu koža jako suha, gruba i grozna. Ali sa Baume vidim da ide na bolje.

Tako volim ove kreme da hodam za mojim ukućanima i samo im nudim što bi mogli namazati s ovim kremama. 

P.S. Cicaplast Baume je PR uzorak, a redovnu Cicaplast ima u zalihama uvijek.

Primjedbe

  1. ... a je li redovna ili ti "stara" ostala u prodaji??

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne znam, ali nadam se da je, jer sam staru ponedak znala tijekom zime staviti na lice.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i