nedjelja, 5. svibnja 2013.

Cicaplast Baume


Jedna Cica, druga Cica, nikad dosta Cicaplast krema. Uvijek imam bar jednu u zalihama jer ove kreme rade čudo. Kad god imam ožiljak od neke rane, nešto što nikako ne prolazi, kad kožda zateže i kad ima onaj grozni osjećaj da je tijesna - Cica riješava sve!


Do sada je postojala samo desna Cicaplast - bilo da imam neki kožni problem, ožiljak, nešto loše na koži, bilo šta ... Cica riješava sve. Samo je bitno Cicaplast ne nanositi na rane koje krvare, to se ne smije, nego na čitavu kožu. Cica se koristi samol dva puta dnevno, ne više. Treba čitati upute u držati ih se obavezno.


Onda se je pojavila Cicaplast Baume u obliku PR uzorka na mojim vratima. Poveselila sam joj se jer volim običnu Cicu, a tek nešto što je balzam, može biti još samo bolje.Lijevo je tesktura Cicaplast obične, jako je gusta, kao da je silikonska i volim ju. Desno je Baume, bijela gusta krema, koja je dosta laganija od stare Cicaplast. Baume krema je namjenjena umirivanju i obnavanjanju kože. Zasada ju koristim samo na laktovima jer mi je tu koža jako suha, gruba i grozna. Ali sa Baume vidim da ide na bolje.

Tako volim ove kreme da hodam za mojim ukućanima i samo im nudim što bi mogli namazati s ovim kremama. 

P.S. Cicaplast Baume je PR uzorak, a redovnu Cicaplast ima u zalihama uvijek.

3 komentara:

  1. ... a je li redovna ili ti "stara" ostala u prodaji??

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne znam, ali nadam se da je, jer sam staru ponedak znala tijekom zime staviti na lice.

    OdgovoriIzbriši