subota, 11. svibnja 2013.

Darphin gel za oko očijuGel koji sam već imala, mislim da još u doba dok sam počela s blogom, napisala sam jednu recenziju davno. Sve je ostalo isto od tada. Gel sam kupila ponovo jer mi je bio dobar.
Darphin obećaje da smanjuje natečenost, tamne krugove, bore, riješava dehidriranost. I što da ja više tražim? Gel radi sve što ja trebam i ne vidim razlog da ga ne kupujem. Kako je u našim ljekarnama poprilično teško nabaviti Darphin (imaju samo neke kreme, a ne sve), uvijek naručujem sa jagodice. Ne samo zato što na jagodi mogu pronaći sve kreme, nego su i puno jeftinije. Ovaj gel me je stajao negdje oko 160 kn.Uvijek mi se sviđa ovaj izduženi vrh, baš je pogodan za područje oko očiju. Gel sam po sebi je odličan i za prije make upa. Ne ostavlja masne tragove, neće raditi probleme za sjenilo ili maskaru. Isto tako, oči me nikada nisu peke ili suzile gela. Jednostavno volim Darphin.


Gel je bijele boje, ne ostavlja nikakve tragove na koži i brzo se upija. Ja kažem da je on savršen za mene i mislim da ću se zadržati na Darphin gelu.

Trenutno koristim i Daprhin kremu za lice - Hydraskin Light, odlična mi je, a o njoj uskoro.


1 komentar: