Preskoči na glavni sadržaj

Inglot!


Mislim da ne trebam duljiti s opisom, mislim da nema blogerice i neblogerice koja nema bar jednog ovog malog.


Srebno sjenilo u obliku praha. Ja ga nanosim kistom za sjenulo, ali to radim jako oprezno jer se može dogoditi da više bude ispod oka i po cijelom licu nego na oku. Za ovo je korisno staviti papirnatu maramicu ispod oka, prekriti lice njome i onda nemate problema sa sjenilom koje se natrusilo svugdje po licu!


Ova boja je za moj ukus malo prenapadna, pa ju ne koristim na cijelom kapku. A ako i koristim na cijelom kapku to je doslovno mrvica, onaj tko ga nema ne može ni zamisliti kolika mrvica je potrebna.


Svi znamo da je dostupno jako puno nijansi i svatko može naći svoju nijansu.I još jedan pogled kako to izgleda!


S obzirom na to kolika je količina potrebna za jedno nošenje, ova posudica može trajati doslovno godinama i godinama.

Primjedbe

  1. Tako je sa svim pigmentima .... traju traju traju ... ma nepotrošivi su :D!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i