Preskoči na glavni sadržaj

Max Factor - lakovi za nokte


Kad sam ugledala u Dm-u hrpu malih šarenih bočica, u svim bojama, nisam mogla odlučiti koju. Vodila sam se time da boje budu nosive.


Zlatna - svima treba. Plava - za nokte na nogama. Siva - može svugdje.


Prvo sam navalila na zlatni jer mi se najviše sviđa. Usklikala sam ga na noktima, ali sam slučajno obrisala slike, tako da moram ponoviti. Zlatni mi je ok, dva sloja stoje četiri dana na noktima, a peti dan se počinje gubiti zlato na vrhovima noktiju.


Plavog još nisam probala, a sivi je solidan u 3 sloja.

Više uskoro ....

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i