Preskoči na glavni sadržaj

Met Gala


Met ili punim imenom Metropolitan Museum of Art je najveći muzej u SAD-u, nalazi se u New Yorku, a ujedno je i treći najveći muzej na svijetu. U Metu se drže jedne od najvrijednijih kolekcija umjetničkih djela. Sam Met, zgrada Meta, je česta tema u američkim filmovima i serijama, a posebno su poznate stepenice Meta. Sjećate se serije Tračerica? Cure baš na ovim stepenicama jele jogurt i voće.

U Metu se tradicionalno održava Met Gala. Do sada je to uvijek bio događaj na kojem su se okupili poznati poprilično ušminkani, ništa to nije zaostajao za Oskarima ili Zlatnim Globusom.


No jučer, kao da Met bio dio nekog paraleleog svemira. Suzdržat ću se od komentara jer slike govore tisuću riječi. Međutim, svaka čast izuzecima.
Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i