srijeda, 15. svibnja 2013.

Roger&Gallet - prvi dojmovi


Već sam na jednom blogu u komentarim napisala: kada sam ušla u kuću, ovo čudo je mirišalo čak i iz zatvorene vrećice, i to dvije, i još zamotano u celofan. Cijela kuća je bila puna tog mirisa koji je jakoteško opisati jer dosad nisam imala nešto slično ovako divnom mirisu.


Bočica - slatka i baš ta boja, po meni, nekako dobro dočarava miris. Za sve infomracije o parfemu, uvijek odem na Pun miris, ovdje uvijek pronađem sve informacije o parfemu.

Mix svega nadevenoga daje miris kakav nikad prije nisam imala, a tako mi  odgovara da ga koristim cijeli dan, ujutro, pa još tokom dana, pa još uvečer da mi i kuća miriši, pa još prije nego negdje odem ....


Definitivno postajem vjerni sljedbenik ovih mirisa. Osim parfema, postoji i sapun. Isti miris, samo se s njim još tuširam. Kako nanošenje mirisa u više slojeva pridonosi postojanosti parferma, to je još jedan plus.


Sapun izgleda interesntano, a miriši jednako dobro kao i parfem. Postojanost mirisa bih ocjenila na nekih 4-5 sati, nisam točno mjerila, ali mislim da se osjeti puno dulje nego što ja osjetim jer kad uđem u prostoriju u kojoj sam bila, osjeti se dobar miris!


* PR uzorak

1 komentar: