Preskoči na glavni sadržaj

Roger&Gallet - prvi dojmovi


Već sam na jednom blogu u komentarim napisala: kada sam ušla u kuću, ovo čudo je mirišalo čak i iz zatvorene vrećice, i to dvije, i još zamotano u celofan. Cijela kuća je bila puna tog mirisa koji je jakoteško opisati jer dosad nisam imala nešto slično ovako divnom mirisu.


Bočica - slatka i baš ta boja, po meni, nekako dobro dočarava miris. Za sve infomracije o parfemu, uvijek odem na Pun miris, ovdje uvijek pronađem sve informacije o parfemu.

Mix svega nadevenoga daje miris kakav nikad prije nisam imala, a tako mi  odgovara da ga koristim cijeli dan, ujutro, pa još tokom dana, pa još uvečer da mi i kuća miriši, pa još prije nego negdje odem ....


Definitivno postajem vjerni sljedbenik ovih mirisa. Osim parfema, postoji i sapun. Isti miris, samo se s njim još tuširam. Kako nanošenje mirisa u više slojeva pridonosi postojanosti parferma, to je još jedan plus.


Sapun izgleda interesntano, a miriši jednako dobro kao i parfem. Postojanost mirisa bih ocjenila na nekih 4-5 sati, nisam točno mjerila, ali mislim da se osjeti puno dulje nego što ja osjetim jer kad uđem u prostoriju u kojoj sam bila, osjeti se dobar miris!


* PR uzorak

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i